onsdag 15 oktober 2008

YAY!

Jamen då har man haft ett lååångt avbrott från bloggandet. Men nu blir väl alla bloggläsare lyckliga när jag skriver något nytt ;)
Har inte gjort allt för mycket som senaste dagarna. Hade tänkt att jag skulle ut på Rosenström i Lördags, men insåg när jag åkte förbi att det nog var alldeles för mycket folk där. Fick reda på att Madde väntade på bussen så jag åkte förbi och pratade lite med henne.
Söndag innehöll flottmat, biljard och tv+chips. Najs.
Inatt blev det inte så mycket sömn av olika anledningar. Bl.a. att jag vaknade kl 6 på morgonen istället för 8:30. Det finns risk att fullmånen har något med det att göra :S

Jobbar stängning denna vecka på jobbet. Idag var det totalt dött hela dagen. Nästan inga kunder så man fick stå och rulla tummarna långa stunder.
Hälsade på min gammelmoster igen. Det va ett litet tag sedan nu. Pratade lite skit om hur samhället håller på att förfalla på flera aspekter. Alltid roligt att se hennes synpunkt på det hela.
Kommer hem och märker att avsaknaden av sovtid gör sig påminnd. Somnade till en halvtimme nästan direkt när ja kom hem.

Nu ligger jag och funderar på om man ska orka kliva upp för att stänga av tvn. Eftersom fjärren är ända dääärborta *pekar*
Imorgon blir det fullt upp. Diska, städa, få besök av Rich som lovat att knäcka mig i GH. FAT CHANCE DUDE! Bygga dator, hjälpa Jessica med sin dator, lägga ner lite energi på mors hemsida och sen var nog dagen redan slut. Men först på schemat nu är sova.

Inga kommentarer: