söndag 27 september 2009

Hangover = Överhäng? / Bakfull = Behinddrunk?

Mja man mår lite som man förtjänar idag. Trots att man ska jobba. Men lite får man klara när det är en jättestor personalfest med hela Valbo Köpcentrum. Det var riktigt trevligt och mycket folk. Hade tur att Madde precis fått körkort så hon kände för att köra in mig till Gävle, samt att hitta någon man känner för att få trängas 3 pers i ett riktigt litet baksäte för skjuts hem.
Den berömda "Kopparbärs-blåsan" gjorde sig inte påmind så jag fick hoppa av tidigare än tänkt och traska hem efter behövligt utövande av behov.
Det tog väl säkert 1 timme att gå hem. Vägen var mycket längre och krokigare än jag mindes den.

Och den som säger att man ska "gå av sig ruset" kan inte haft många hästar i kanoten, jag var mera påverkad när jag gått hem än när jag klev ur bilen.
Fick iaf sova gott och vakna bakfull med en strååålande sol rakt i ansiktet och ett underbart kvittrande från telefonens larm som påminner om en huligan-tuta.

Nu sitter jag och väntar på att bussen ska komma och köra mig till jobbet. Gjorde en mindre missbedömning om hur lång tid det tog att cykla ner till statoinen så jag kom 25 minuter för tidigt. Bil är inte att tänka på idag, ojoj.

Ska undersöka min telefon senare för att se om den råkade ta några bilder värda att lägga upp.

2 kommentarer:

ERICAPERZZON sa...

Haha låter underbart;)

Svar: Jo det var den modevisningen men såg din kommentar nu:P

/E

Emma sa...

Sv: Då blev det som jag ville då! :P