onsdag 9 september 2009

Turkiet - Dag.... Hmm.... Resten av dagarna.

Ja det här får bli en sammanfattning av hela semestern egentligen.

Efter att jag packat allt mitt och vandrat iväg till bussen för att möta upp Kim där så upptäcker vi att bussen skulle gå 30 minuter senare än vad som stod på x-trafiks hemsida. Vi fick smått panik och meddelade skjutsen från Gävle till Arlanda att vi skulle bli lite sen så dom skulle få köra ikapp lite.
Sagt och gjort, gasen i botten, körde ikapp den där halvtimmen, kommer fram och inser att resan till Arlanda gick betydligt fortare än planerat SAMT att planet var försenat.

Lite tjuriga över att vi skulle bara springa runt på Arlanda så valde vi att checka in ändå.
Sen konstaterade vi att vi hade för bråttom att checka in så vi blev "inlåsta" på den "gate" som hade minst intressanta affärer och matställen, men vi hittade till O'Learys till slut för en bit mat.

Äntligen dags att kliva på planet.

Sådär. Som att byta kapitel på en DVD-film, nu är vi framme i Turkiet och har precis kommit in i stora salen på flygplatsen.

Efter en lååång och tråkig bussresa till hotellet så betalar vi extra för att få tillgång till AC och kassaskåp. Kliver ut på balkongen och det visar sig att vi har en klockren utsikt över hotellets ena pool. Naaajs att lägga sig där och sova ikapp.

Ute och vandrar bland alla dessa affärer där Turkarna bokstavligen knuffar in en i deras butiker. In med tjejerna först, stå i vägen för oss killar, vända sig till oss när det var dags för att betala och ställa personangreppsfrågor och diverse pikar.
Affärerna verkade aldrig ta slut. ALLA hade samma saker: Kläder, väskor, skor, smycken, skärp, plånböcker i en otrolig mängd som man inte kunde tro.

Dessa roliga torn skrålade ut böner och dyl. (Dåligt insatt) på diverse tider på dagen.

Äntligen nere vid havet.

Underbar utsikt över havet och kristallklart vatten så man ser botten långt ut.

Tokiga folk som hoppade från klipporna.

Sommarflickor njuter av solen.

Sommarpojkar njuter av vågorna. Passade på att "body-surfa" lite ;)

Vi hittade ett Mc Donalds mitt i stan. Dom hade större och mera mat där för pengarna i Sverige.

Underbar solnedgång, men solen försvann illa kvickt.

När inte min dryck räckte till så fick man ta till andra metoder, vilket inte alltid gillades ;)

Här vågar jag inte gissa vad som hände egentligen.

Detta spökhus fanns utanför hotellet och var dom mer eller mindra sista bilderna vi tog på semestern. Tyvärr så låg det troligen en förbannelse över detta hus eftersom när Kim skulle ta en bild på huset så raderades hela hennes minneskort. Det återstår att se om vi kan rädda bilderna.

En underbar vecka med sol, bad, shopping, sköna kvällar och underbart sällskap.

Inga kommentarer: