söndag 28 september 2008

Mirrors

Har precis kommit hem från att ha sett denna film. Riktigt riktigt bra.... Förutom slutet. Jag hoppas att DVDn kommer med en sk. "Alternative Ending".
Sen kommer jag att sluta gå på bio. Det är så tråkigt när man inte får den där genuina bio-känslan längre. Nu hade dom glömt att slå på en högtalare, ena projektorn hade skitig lins så man fick störningar i bilden, samt att sista delen av filmen var alldeles för ljus.
Sist jag gick på bio var när det var högsommar ute. Då hade deras AC lagt av så det var ca 40 grader stillastående luft där.
Tur att det bara är fribiljetter jag gör mig av med.

I morgon är min semester slut, så då är det tillbaka till arbetet igen.
Det jobbiga är att inte nog med att vintern nalkas och det är dags för jul-ruschen, butiken ska flyttas till Valbo köpcentrum och stängas ner i Sandviken. Sandviken- och Valbo-butikerna kommer att vara öppna parallellt mellan 5 dec och 31 dec, för att sen stänga i Sandviken.
Jag har delad känsla över detta. Då jag trivs med att ha butiken i Sandviken, arbetstider och arbetssätt. Detta kommer att förändras sedan.
Öppet till 20 på kvällarna och 365 dagar om året (det är väl NÅGON dag stängt hoppas jag).
Vi får se hur jag känner över att jobba där. Som jag känner nu så börjar det bli dags att söka nya jobb. Men det visar sig. Det kanske är skitskoj att jobba i Valbo.

1 kommentar:

Anonym sa...

De va ju mysigt när vi gick på bio för hundra år sedan :) //Charlie