söndag 17 januari 2010

Roadtrip destination Karlstad - The resa

Jag ligger efter i skrivandet nu märker jag. Men igår efter vedkapning så åkte jag hem för att packa väska och göra mig iordning för att styra gamla Bettan mot Karlstad.

Eftersom man åker genom Hofors fick det bli en paus där både jag och bilen behövde tankas.


Sedan var det full gas som gällde. Allt var planerat. Godis och dryck till färdkost. Musik som sällskap och gps till kartläsare.

För det första ska jag avskeda kartläsaren som lurade ut mig på vägar där hastigheten växlade 3ggr mellan 70, 80 och 90 per kilometer. Mycket enerverande.
Sedan måste jag göra något åt musiken. Det håller inte att trycka på telefonen medans man kör. Måste se till att få fjärrstyrning senare.
Godis och dricka skrivs upp på listan att INTE ha som färd kost då magen lätt blir orolig av det om inte riktig mat konsumeras.

När jag kommit fram till Elin där jag skulle sova så visar det sig att det va i en studentkorridor hon bodde i. Men faktiskt så var det helt ok boende då jag inte sett en studentkorridor tidigare.

Sedan blev det ombyte från mysbyxor och sunkig t-shirt till lite bättre och dags att återigen lita på gpsen för att hitta hem till Emma där det blev film och popcorn.

Nu har jag precis vaknat och inser att jag har nog vant kroppen att vakna tidigt då jag slår upp ögonen kl 7 på morgonen. Det har sina för och nackdelar med att vara morgonpigg.

Sådär. Nu är jag åtminstone ikapp med skrivandet om vad som hänt på min roadtrip ;)

- bloggat från min iPhone

1 kommentar:

ERICAPERZZON sa...

Låter som en bra helg:)

/E