lördag 3 oktober 2009

Jobb-vecka

Ja nu har man jobbat tisdag-fredag ca 9.30 - 20.30 alla dagarna. Och det känns när det trillar in en massa kunder att det tar lite på en. Har inte hunnit med mer än att äta, andas och sova innan det är ny dag igen.
Jag vet inte om jag är påväg in i en period av tvivel igen på om det jag gör är rätt. Jag tar otroligt hårt av kritik och är hela tiden livrädd att jag kommer att förlora jobbet på små saker som görs fel, men som jag såklart gör ändring på.

Jag hoppas att det finns ett litet mått av överseende på att den mänskliga faktorn spelar in. Men vissa saker borde jag lösa själv även under stress och press efter 6 år i branchen.

Nu vet jag inte om det bara är jag eller om det är andra omgivande faktorer som spelar in, men jag kan bara se till mig själv.
Nej nu är det dags att lägga det på hyllan tills på måndag då jag jobbar igen så får jag möta det då istället. Den här helgen är till för att vila ut och ladda upp energi igen.

1 kommentar:

Anonym sa...

de är sådana stunder då du får tänka på alla posetiva saker du också får höra:) i sandviken va de ju kunder som frågade speciellt efter dig!:)
då gör du ett bra jobb, tycker jag iaf:) kämpa på!
//Madde