fredag 10 april 2009

Sjuk

Ja nu har det varit dags igen att ha varit sjuk. Hade feber från Torsdag förra veckan till Onsdag denna veckan. Men det var inte bara det. Vi kombinerade 40 grader feber med en SJUK träningsvärk, ont i halsen, munsår som satte sig på tandkött och tunga, problem med njurarna samt 3 visdomständer som tyckte att det nu var läge att bryta igenom lite till genom tandköttet.
Smärta har uppgått till en helt ny nivå för mig nu. Men smärta är ju svaghet som lämnar kroppen ;)

Så det är därför det har varit dött i bloggen, jag har helt enkelt varken haft något bra att berätta om eller haft energi att ha datorn igång så länge så jag har hunnit blogga.

Idag har jag iaf varit tillbaka till jobbet för första gången sedan sjuktiden. Och hur gick det då? Kommer till jobbet totaltaggad kl 9 och känner att idag är det minsann fredag, nu ska det säljas som aldrig förr! Inser att något är fel när klockan närmar sig 10 och ingen har fortfarande dykt upp. Då visar det sig att både morgonmötet, som börjar annars 9, blivit inställt samt att butikerna inte skulle öppna förrän 11.
Så det va bara att strosa runt lite och köra lite musik etc.
Utöver det så har jobbdagen varit TOTALT DÖD idag. Satt nog 1/3 av dagens jobbtid inne hos Nicole och snackade med henne. Richard lyckades faktiskt inte hålla "nollan" idag (han trodde han skulle bli helt utan kvitton idag), så det blev lite försäljning iaf.

Nu är det dags för mat, tv och sedan sova.

Inga kommentarer: