söndag 22 februari 2009

Blogga då!

Nu har jag en tid varit dålig på att blogga. Vet inte varför det inte blivit av.
Men kan nu sammanfatta lite vad som hänt senaste tiden :P

Det rullar på på jobbet lite segt på dagarna när det är lite folk. Men så länge man kan sysselsätta sig så rullar faktiskt dagen på ändå.
Det som gillas mest är att när det är lugnt på folk så har man långa dagar så slipper man bli så mentalt sliten efter den dagen. Som ett resultat av det så blir man ledig lite flera dagar istället, vilket gillas.

Kärlekslivet är ett udda projekt som ingen riktigt har planerat eller har någon beskrivning. Vi håller det ämnet orört.

Alla hjärtans dag spenderades hos föräldrarna med två trevliga aktiviteter. Vi började med att kasta ut 5 bilar på banan som är plogad runt en åker. Hur roligt som helst. Men önskemålet är rallydäck nästa gång för att få ner lite fäste ;)
Efter det blev det middag med god mat och släkten. Avslutades med lite god efterrätt.

Har även hunnit med att fylla 26år och är nu officiellt GAMMAL! Ålderskrämporna kommer nu krypande samt nojja, demens, gråa hår, åderbråck och impotens. Game Over Man!

Var ut igår med Jonna och Linn. Vilket var så himla skoj! Jag var sjukt otaggad strax innan jag åkte dit, men det ändrades enligt löfte från Jonna. Förfest med Guitar Hero, MASSOR med dansning på krogen. Stora hål i plånboken efter kanske lite FÖR mycket bjuda. Efterfest med samma Guitar Hero, dock denna gång så var spelet mycket svårare än på förfesten ;) Har en svag känsla av att alkohol+sömnbrist hade viss inverkan på det.
Taxi hem, sova i egen säng istället för planerad soffa.
Jag har SLUPPIT bakfyllan för en gångs skull! Eller nja. Trött och ytterst lite huvudvärk. Men helt ok med tanke på kvällen innan ;)

Nu spenderas kvällen med micrad pytt i panna från Coop (notering: aldrig köpa igen, för mycket lök!) och Beck på TV.

Imorrn upp och jobba en dag. Sen ledigt 2 dagar igen. Jag gillar mitt schema.

Night all!

Inga kommentarer: